Kära Facklanvänner!

Vi går alla genom tuffa tider just nu, och det finns förstås många som har det värre än vi på Facklan. Vi jobbar på med service och underhåll av våra lokaler för att vi ska kunna möta er på bästa sätt så snart som möjligt, men under tiden har vi bestämt att vi inte ska blanda olika grupper med varandra och har därför slutat med öppen biljettförsäljning. Just nu är alla våra visningar privata bokningar och vi kallar det för DIN EGEN BIO. Nedan kan ni läsa om hur det går till att boka en visning för er familj, för era grannar eller för er arbetsplats. Vi tar inte emot fler än tio personer åt gången och spritar salong, drickakylar och kortterminaler mellan varje grupp.

Nedan har vi samlat de olika vägar ni kan stötta oss och samtidigt lyfta den grå vardagen.

 

1. Köp presentkort och medlemskort
Våra presentkort kan laddas på med vilken summa som helst och vi sätter för närvarande inget slutdatum på dem. 


2. Boka en "din egen bio" visning!
Boka en privat visning för dig och vänner och familj. För att boka en DIN EGEN BIO visning mailar ni till info@biofacklan.se och uppger vilken film, datum och tid ni vill boka. Uppge också hur många ni är. Max 10 personer totalt. För att se vilka tider och dagar som går att boka tryck här: Filmval

 

3. Fixa din egen TV-spelskväll!
Boka salongen och ta med egen konsol för spelkväll med kompisgänget. Större duk och bättre ljud till Supermario eller Fortnite kan du inte hitta. Från 1000kr för tio personer. 

 

4. Se Facklanfilm hemma!
Teckna en prenumeration på utmärkta streamingtjänsten Draken film och ange ”FACKLAN” som kod när du registrerar dig så får vi hälften av intäkten under 6 månader.
Första månaden är gratis och sedan kostar det 79kr/månaden. Läs mer här

Vi kan även erbjuda film via länk direkt här på Hemsidan. Just nu visar vi filmen EMA via vimeo. Se under Filmval.

 

 

.

.