Kära Facklanvänner!

Vi går alla genom tuffa tider just nu, men vi är stolta över hur väl vi kunnat anpassa oss under sommaren. Vår satsning på  privata visningar som vi kallar för DIN EGEN BIO har varit vägledande för andra biografer i sverige och vi har hittils gjort en bra bit över 100 stycken sådana visningar, därmed är vi en av de allra mest aktiva biograferna i landet. Nedan kan ni läsa om hur det går till att boka en visning för er familj, för era grannar eller för er arbetsplats. Vi tar inte emot fler än tio personer åt gången och spritar alla ytor i salongen och i kassan mellan varje grupp.

Men nu i slutet av augusti öppnar vi också upp för "vanliga" visningar igen. Vi har blockerat många platser, men erbjuder ändå möjligheten att faktiskt få välja var i salongen man vill sitta. I övrigt arbetar vi med alla försiktighetsåtgärder som vi själva skulle vilja möta om vi kom på besök. Vi arbetar bara om vi är friska och alltid i handskar.
Men vi ber även er vår fina publik att ha samma hänsyn med varandra och oss.
Välkomna

Nedan har vi samlat de olika vägar ni kan stötta oss och samtidigt lyfta den grå vardagen.

 

1. Köp presentkort och medlemskort
Våra presentkort kan laddas på med vilken summa som helst och vi sätter för närvarande inget slutdatum på dem. 


2. Boka en "din egen bio" visning!
Boka en privat visning för dig och vänner och familj. För att boka en DIN EGEN BIO visning mailar ni till info@biofacklan.se och uppger vilken film, datum och tid ni vill boka. Uppge också hur många ni är. Max 10 personer totalt. För att se vilka tider och dagar som går att boka tryck här: Filmval

 

3. Fixa din egen TV-spelskväll!
Boka salongen och ta med egen konsol för spelkväll med kompisgänget. Större duk och bättre ljud till Supermario eller Fortnite kan du inte hitta. Från 1000kr för tio personer. 

 

4. Se Facklanfilm hemma!
Teckna en prenumeration på utmärkta streamingtjänsten Draken film och ange ”FACKLAN” som kod när du registrerar dig så får vi hälften av intäkten under 6 månader.
Första månaden är gratis och sedan kostar det 79kr/månaden. Läs mer här

Vi kan även erbjuda film via länk direkt här på Hemsidan. Just nu visar vi filmen EMA via vimeo. Se under Filmval.

 

 

.

.